DEEBOT T9 AIVI Plus Demo

Original price was: 999.00€.Current price is: 399.00€. (sis. KM)

Robottolmuimeja DEEBOT T9 AIVI Plus Demo . Deebot T9 Aivi + tühjendusjaam. Tegu on demo tootega ja on kasutatud.

Garantii 1 aasta.

Kategooria:

Kirjeldus

Robottolmuimeja DEEBOT T9 AIVI on lisatud intelligentsust ja uusi funktsioone, et muuta kodu koristamine veelgi mugavamaks. Tänu äsja täiendatud tehisintellektile (AIVI ™ 2.0) ja koos kõrge eraldusvõimega kaamerale suudab see robot optimaalse puhastusplaani koostamiseks koheselt tuvastada takistusi ja ära tunda erineva kujuga objekte, sealhulgas inimesi.

Olgu selleks vaip või puitpõrand, lemmikloomade karvad või tavaline tolm – teie põrand saab puhtaks. DEEBOT T9 AIVI on varustatud uuendusliku 4-astmelise ülitõhusa puhastussüsteemiga, mis sisaldab muuhulgas ka AeroForce® erinevate pindade kummiharju. Need ainulaadse disainiga kummiharjad teevad koostööd, üks eemaldab mustuse ja teine imeb tolmu. Lisaks võivad harjad automaatselt tagurpidi pöörelda selleks, et kaablid ja pikad karvad takerdumise vältimiseks välja heita.

Kas teie vaibas on pidevalt tolmu? DEEBOT T9 AIVI robotil on võrreldes 2020. aasta OZMO T8 AIVI robotiga 100% suurem imemisvõimsus ning kuni 3000Pa võimsus tagab, et tolmuosakesed maha ei jää.

Kasutage ECOVACS HOME rakendust ja DEEBOT T9 AIVI kaamerat ning mikrofoni, et hoida kodus toimuval silma peal siis, kui teid läheduses pole. Jälgige oma lemmiklooma, hoiatage kõrvalisi isikuid või kontrollige, kas lülitasite pliidi enne lahkumist välja.

DEEBOT T9 AIVI on nutikas põrandapuhastusrobot, millel on palju uuendusi ja uusi funktsioone.

Funktsioonid

Omadused

Lisainfo

Puhastusrežiim

Auto, Piirkond, Kohandatud

Tolmuimeja komponendid

Duaalne põhihari

Mahuti tüüp

OZMO™ Pro 2.0

Tööaeg (min)

150

Aku tehnilised andmed (tüüp, mAh)

Liitiumioon, 5200

Aja planeerimine

Jah

Täpsem kaardifunktsioon

Jah

Go to Top